Top 5 aplicații Android pentru călătorit

aplicații android pentru călătorit cover

Care este elementul care face o călătorie să fie perfectă? Transportul rapid și foarte confortabil? Plaja, înotul, mult soare și fete frumoase? Aventurile alături de persoanele cu care călătorești? Noi considerăm că toate acestea au la bază ceva comun care reprezintă singurul element de bază ce poate face diferența între o excursie frumoasă și o excursie perfectă: lipsa grijilor. Următoarele aplicații Android pentru călătorit contribuie, fiecare în felul ei, la eliminarea grijilor dinaintea și mai ales din timpul călătoriilor.

În timp ce unele aplicații sunt destinate zborurilor și programării acestora într-un mod cât mai eficient, altele vă ajută să aflați părerile altor oameni despre locurile în care vreți să călătoriți. Următoarele sunt cele mai bune aplicații Android pentru călătorit pe care le puteți găsi acum pe Google Play Store.

Top 5 aplicații Android pentru călătorit

TripIt Travel Organizer

tripit logo aplicații Android pentru călătorit

TripIt este una dintre acele aplicații Android care vă stochează toate planurile dumneavoastră de călătorie într-un itinerar extrem de ușor de accesat și folosit. Poți trimite rezervările de bilet de avion, de hotel, de restaurant și multe altele la adresa de email plans@tripit.com pentru a vă crea instant itinerarul (acest lucru se întâmplă automat dacă folosiți Gmail).

Descărcați TripIt Travel Organizer gratuit

Skyscanner

skyscanner

Când vă gândiți la o aplicație pentru zboruri, atunci probabil că Skyscanner este prima care vă vine în minte. Dintre toate aplicațiile Android pentru călătorit, Skyscanner este cea mai specializată în propriul sector, punându-vă la dispoziție zeci de milioane de zboruri pe care le puteți vizualiza în orice moment în funcție de orice criteriu, cum ar fi prețul, data, etc. Skyscanner este gratis pe Play Store.

TripAdvisor

tripadvisor

TripAdvisor vă pune la dispoziție pozele și impresiile oamenilor care au mai călătorit în trecut în locațiile pe care vreți să le vizitați. Peste 150 de milioane de review-uri pot fi găsite prin această aplicație, review-uri care vă permit să găsiți cele mai frumoase locuri din orașul sau țara pe care o vizitați. TripAdvisor poate fi descărcată gratis de pe Google Play Store alături de ghiduri pentru un număr mare de orașe.

Airbnb

airbnb logo

Airbnb primește de asemenea și premiul pentru cel mai ciudat logo din lume

Această aplicație Android pentru călătorit vă deschide nenumărate uși și vă ajută să călătoriți ieftini oriunde pe glob. Prin Airbnb puteți să vă rezervați un loc de cazare în orice oraș din lume foarte rapid și, cel mai important, foarte ieftin. Eventualele neplăceri care pot apărea sunt aceleași pe care le întâlnesc și cei care fac couch surfing dar nu se datorează aplicației în sine.

Descărcați Airbnb de pe Play Store

Booking.com

booking logo

Printre acele aplicații Android pentru călătorit, Booking.com se remarcă datorită numărului mare de acomodări pe care le puteți găsi. Peste 500 de mii de hoteluri, hosteluri, apartamente și multe altele pot fi rezervate prin Booking.com. Peste 67 de mii de destinații în peste 205 țări va stau la dispoziție. Booking.com este de asemenea o aplicație gratuită.
Nu sunt comentarii

Adauga al tau