Cele mai bune rețete de băuturi pe telefonul tău| Top 5 aplicații

aplicații pentru rețete de băuturi cover

Suntem aproape în a treia lună a sezonului estival așa că trebuie să ne bucurăm cu toții cât mai mult de perioada rămasă. Ce ar putea să se potrivească mai mult cu vremea aceasta decât o băutură răcoritoare preparată după rețeta perfectă? Grație developerilor din ziua de astăzi aveți acum acces instant la cele mai exotice rețete de cocktailuri pe telefonul dumneavoastră. Rețeta oricărei băuturi alcoolice sau non-alcoolice pe care ați vrut vreodată să o preparați este acum doar la câteva click-uri distanță.

Ca de obicei, ne vom uita peste cele pe care le considerăm cele mai bune aplicații. Fiind vorba despre băuturi, în alcătuirea topului am luat în considerare numărul de rețete pentru băuturi dar și ușurința cu care acestea pot fi urmate. Fiecare dintre acestea este disponibilă atât pe Android cât și pe iOS și poate fi găsită gratuit pe Google Play Store și App Store.

Top 5 aplicații pentru rețete de băuturi

DrinkedIn

drinkedin logo

DrinkedIn este cea mai mare rețea socială pentru iubitorii de băuturi alcoolice. DrinkedIn este pentru aceștia ceea ce probabil este LinkedIn pentru cei cu conturi premium. Dacă vă uitați la logo-uri vă veți putea da seama cât de mult se aseamănă și din acest punct de vedere. Pe DrinkedIn veți putea găsi de asemenea peste 9000 de rețete pentru băuturi și review-uri la peste 150 de mii de localuri și baruri din întreaga lume.

Descarcă Drinked pentru iOS

Descarcă DrinkedIn pentru Android

Drinkspiration

drinkspiration logo ok

Drinkspiration este o aplicație creată de cei de la Absolut pentru a vă delecta cu rețetele lor pentru băuturi. Dintre aceste aplicații pentru rețete de băuturi, Drinkspiration este una dintre cele mai interesante, băuturile aici fiind axate în mare parte pe vodka, rom, gin, brandy, whisky și tequila. Nu știți exact ce ați vrea să beți? Drinkspiration vă poate face sugestii bazate pe diferite criterii, cum ar fi locație, perioada zilei sau chiar zgomotul din camera în care vă aflați. Drinkspiration este disponibilă pe iOS și Android.

8500+ Drink Recipees

8500+ logo

Probabil că este deja evident care este numărul aproximativ de rețete pe care îl conține această aplicație gratis. 8500+ Drink Recipees totuși este mai mult o aplicație pentru începători și cei care vor instrucțiuni rapide și ușor de urmat. Multe dintre acele 8500 de rețete sunt variații ale altor rețete așa că nu vă mirați dacă veți găsi chiar 6 rețete diferite pentru aceeași băutură. Fiind însă gratis și foarte accesibilă, 8500+ Drink Recipees merită descărcată fie că folosiți Android, fie că folosiți iOS.

Cocktail Flow

cocktail flow logo

Cocktail Flow este una dintre acele aplicații pentru rețete de băuturi potrivite atât pentru începători cât și pentru cei experimentați în preparare. Veți găsi cocktailuri de care probabil nu ați mai auzit vreodată, putându-le sorta chiar și în funcție de ocazie. Pe specialiști, Cocktail Flow îi poate ajuta să învețe să prepare cât mai multe băuturi, noi rețete fiind introduse în fiecare zi. Cocktail Flow poate fi găsită pe App Store și pe Android.

Mixology

mixology app aplicații android cu rețete de băuturi

Mixology este probabil cea mai bună dintre aceste aplicații pentru rețete de băuturi, având în baza de date nu mai puțin de 8000 de diverse rețete și peste 1300 de ingrediente. Aveți câteva ingrediente în casă cu care nu știți ce să preparați? Puteți folosi Mixology pentru a căuta rețete în funcție de ce aveți deja la îndemână iar acestea nu se rezumă doar la cocktailuri alcoolice, fiind incluse, printre altele, chiar și shot-uri și băuturi non-alcoolice.

Descarcă Mixology de pe App Store

Descarcă Mixology de pe Play Store
Nu sunt comentarii

Adauga al tau