Top 5 aplicații pentru apeluri video

top 5 aplicații pentru apeluri video cover

Dacă aveți un smartphone cu o cameră frontală atunci este imposibil sa nu fi folosit măcar odată una dintre acele aplicații pentru apeluri video. Vremea apelurilor clasice nu a trecut incă dar este clar că apelurile video devin preferatele unui număr din ce în ce mai mare de persoane? Și de ce nu ar fi așa? Dacă ai o conexiune bună la internet și timpul necesar, atunci ai putea foarte bine să și vezi persoana cu care vorbești. Sunt nenumărate aplicații pentru apeluri video însa în acest articol ne vom uita la cele pe care noi le considerăm cele mai bune.

Acestea sunt cele mai bune 5 aplicații pentru apeluri video pe care le puteți găsi la momentul acesta pe internet. Fiecare vine cu plusurile și minusurile ei și nu putem spune categoric că una este celelalte. De asemenea, toate cele 5 aplicații sunt gratis și pot fi găsite atât pe App Store cât și pe Play Store.

Top 5 aplicații pentru apeluri video

ooVoo

oovoo logo

ooVoo nu se bucură de popularitatea de care se bucură Skype sau Hangouts însă se poate ridica ușor la nivelul lor prin ceea ce oferă. ooVoo are un design extrem de plăcut, unul dintre principalele atuuri, design combinat și cu practicitatea. ooVoo se descurcp excelent în timpul apelurilor video, chiar și atunci când aveți o conferință cu foarte multe persoane. Aplicația include și un element pentru apeluri rapide și puteți adăuga aici prietenii de pe diversele rețele sociale pe care sunteți activi. ooVoo poate fi descărcat de pe Play Store dar și de pe App Store.

Tango

tango logo

Tango este una dintre aplicațiile care au crscut extrem de mult în popularitate în ultimele luni. Calitatea apelurilor video prin Tango nu est excepțională însă aplicația oferă numeroase alte posibilități, precum schimbarea de la un apel normal la unul video în timpul conversației. Puteți transfera mesaje, poze și clipuri video. Pentru utilizatorii Spotify (aplicație care nu este disponibilă în România), este permisă și transferarea fișierelor audio.

Link Tango pentru Android

Link Tango pentru iOS

fring

fring logo

fring este una dintre acele aplicații care nu se concentrează pe oferirea unui număr cât mai mare de servicii, alegând în schimb să îmbunătățească pe cât se poate de mult elementele de bază ale unei aplicații pentru apeluri video. Acestea au o calitatea foarte bună iar fring vă permite de asemenea să trimiteți poze și video gratis prin intermediul său. fring poate fi găsit pe Play Store dar și pe App Store.

Hangouts

hangouts logo

Google Hangout a ajuns una dintre cele mai populare aplicații pentru apeluri video din lume. Pe lângă serviciile excepționale pe care le oferă, la acest succes a contribuit și faptul că Google Hangouts este inclus din start pe majoritatea telefoanelor cu Android. Hangouts este disponibil aproape pentru orice tip de telefon așa că nu trebuie să vă faceți probleme din punct de vedere al compatibilității iar la conferințe pot participa chiar și 10 persoane.

Descarcă Hangouts pentru Android

Descarcă Hangouts pentru iOS

Skype

skype logo

Skype, deși a pierdut din popularitate în ultimul timp, rămâne un jucător important pe piața aplicațiilor pentru apeluri video. Un mare atu este că posibilitatea de a face apeluri nu depinde de platforma pe care o folosiți sau de telefonul pe care îl aveți. Puteți transfera orice fel de fișiere însă în ultimul timp oamenii privesc Skype mai mult ca o alternativă pentru Google Hangouts. Dacă vreți să descărcați Skype, îl puteți găsi atât pe Play Store cât și pe App Store.
Nu sunt comentarii

Adauga al tau