5 Motive Pentru a Cumpăra un iPhone

apple iphone 5s motive pentru a cumpăra un iphone 2

Cu aproximativ 7 ani în urmă pe vremea asta Apple lansa prima generație de iPhone-uri. Sub sloganul „Say Hello to iPhone”, primul adevărat smartphone din lume a revoluționat industria telefoanelor mobile prin simplitatea pe care o aducea, ecranul extrem de performant pentru vremea aceea și camera de 2 megapixeli. iPhone-ul a devenit un succes uriaș al celor de la Apple și dacă vă gândeați să vă cumpărați un iPhone sau doar erați curioși în legătură cu el, atunci vă vom ajuta cu câteva motive pentru a cumpăra un iPhone.

Apple și-a pierdut un pic din statutul pe care îl avea acum 7 ani iar iPhone-ul nu mai este privit la fel datorită faptului că extrem de mulți oameni au unul. Asta nu îl face mai slab din punct de vedere al calității și aspectului. Chiar dacă intre timp ceilalți producători au reușit să îi prindă din urmă la anumite capitole, iPhone reușește să se mențină pe prima poziție. Hai să ne uitam deci peste principale 5 motive pentru a cumpăra un iPhone.

5 Motive Pentru a Cumpăra un iPhone

1. Design

apple iphone 5s motive pentru a cumpăra un iphone

iPhone-urile au avut întotdeauna cel mai atrăgător design. Apple a reușit de fiecare dată să îi confere un aspect premium iar din punct de vedere al atașamentului dezvoltat față de telefon, numai HTC One M8 mai poate rivaliza cu el. Faptul că s-au folosit întotdeauna materiale de calitate la fabricare a ajutat enorm la fidelizarea clienților și a fost întotdeauna unul din acele principalele motive pentru a cumpăra un iPhone. În ultimul timp, Apple s-a văzut nevoit să se și adapteze anumitor trenduri. Astfel că iPhone 5 a fost lansat cu un ecran mai mare, mișcare ce s-a dovedit a fi câștigătoare, iar review-urile primite au fost aproape exclusiv pozitive.

2. Interfața

Au fost făcute studii și s-a demonstrat că interfața sistemului de operare iOS este atât de ușor de utilizat încât până și bebelușii se pot obișnui foarte ușor cu ea. Simplitatea a fost defapt unul din punctele cheie iar Apple a încercat să facă versiunile de iOS din ce în ce mai accesibile. Spre deosebire de aceasta, interfața standard Android (AOSP) oferă extrem de multe opțiuni care, deși ideale pentru un utilizator experimentat, pot încurca un începător.

3. Camera

apple iphone telefone cu cele mai bune camere foto iphone

Dacă vă doriți un telefon care să facă poze de calitate la orice moment fără a fi nevoie de mari eforturi din partea dumneavoastră, atunci ar trebui să vă gândiți la un iPhone 5S. Ultimul model beneficiază de o cameră îmbunătățita cu un senzor mărit pentru a capta mai multă lumină. Astfel telefonul se descurcă foarte bine atât în condiții de luminozitate mare cât și în condiții de luminozitate scăzută.

4. App Store

app store motive pentru a cumpăra un iPhone

App Store-ul a fost lansat în 2008 iar de atunci s-au înregistrat mai mult de 75 miliarde de descărcări. Cu mai mult de 1.2 milioane de aplicații până la acest moment, App Store rămâne cea mai mare platformă digitală pentru distribuirea aplicațiilor, în ciuda faptului că Google Play Store a depășit anul trecut pragul de 1 milion de aplicații. App Store-ul are din multe puncte de vedere și cele mai bune și mai variate aplicații și foarte multi developeri preferă să-și lanseze pentru prima oară aplicațiile aici.

5. Securitate

98% din atacurile pe dispozitivele mobile vizează Android. Această statistică nu spune neapărat că iOS este foarte sigur ci doar că Android suferă chiar și în ziua de astăzi de pe urma unui nivel mult mai scăzut de securitate. Totuși platforma închisă a celor de la Apple oferă o protecție serioasă împotriva oricăror viruși de pe internet.
Nu sunt comentarii

Adauga al tau