Cele mai bune tastaturi pentru Android

swipe keyboard cover fleksy keyboard swiftkey cele mai bune tastaturi pentru Android

Probabil și voi, ca și noi și majoritatea posesorilor de smartphone-uri în general, v-ați confruntat la un moment dat cu probleme când vine vorba de tastare pe smartphone. Puteți sta liniștiți totuși, nu este vina voastră, Sunt atâția factori care stau intre dumneavoastră și tastarea perfectă încât este aproape imposibil să tastați un timp îndelungat fără greșeală. Până și cele mai bune tastaturi pentru Android nu vă pot garanta o utilizare perfectă, putând interveni probleme precum dimensiunea ecranului, dimensiunea tastelor, dimensiunea mâinilor, distanța prea mică intre taste sau chiar opțiunea de auto-corectare.

Poate vă întrebați deci care sunt cele mai bune tastaturi pentru Android. Vă vom prezenta în rândurile următoare câteva dintre tastaturile noastre preferate, unele dintre ele gratis, altele nu. Fiecare dintre ele însă vă va oferi o experiență unică și va veni cu plusurile și minusurile ei. Să vedem care este prima pe lista noastră cu cele mai bune tastaturi pentru Android.

Cele mai bune tastaturi pentru Android

SwiftKey

swiftkey cele mai bune tastaturi pentru Android

Am mai vorbit despre SwiftKey într-un articol precedent și despre cum aceasta a devenit o aplicație gratis dintr-una care costa 4 dolari. Să nu vă gândiți că ar fi scăzut în calitate din acest motiv. Dimpotrivă, SwiftKey a devenit și mai performantă, dat fiind faptul că singura sa sursă de venit actualmente sunt vânzările diferitelor teme pentru tastatură. Dacă este un lucru la care SwiftKey excelează, acela este elementul de predicție încorporat în tastatura sa. Acesta vă face sugestii de cuvinte în timp ce tastați pe baza accesului pe care îl dați aplicației la mesajele text și mailuri. SwiftKey nu este însă singura dintre cele mai bune tastaturi pentru Android care face asta.

Google Keyboard

google keyboard swiftkey cele mai bune tastaturi pentru Android

Una dintre cele mai bune tastaturi pe care le puteți găsi la momentul acesta pe piață, Google Keyboard oferă o experiență superioară multor altor aplicații. Pe lângă faptul ca puteți plimba glisa degetul pe ecran pentru a tasta, cu Google Keyboard puteți introduce mesajele vocal mai ușor și mai exact decât cu oricare altă tastatură, acesta fiind unul din elementele pe care Google le perfectează de ani de zile în continuu. Google Keyboard include și un element predictiv, sugestiile pe care vi le face acesta fiind rezultatul unui algoritm ce include toate lucrurile pe care Google le știe despre voi.

Swype

swype keyboard swiftkey cele mai bune tastaturi pentru Android

Swype a fost prima aplicație care a permis utilizatorilor sa tasteze doar prin glisarea degetului pe ecran și de aceea este și cea mai bună la acest capitol. Așa că dacă v-ați săturat de metodele clasice de tastare, Swype este cea mai înțeleaptă alegere și costă doar 13,17 RON. Și nici nu am menționat faptul că puteți dicta mesajele iar aplicația se descurcă exemplar la a recunoaște cuvintele pe care le rostiți.

Fleksy

fleksy keyboard swiftkey cele mai bune tastaturi pentru Android

Dacă nicuna din cele de până acum nu vi se potrivește atunci Fleksy s-ar putea să fie ceea ce căutați. Fleksy nu excelează la glisare și nici la dictarea mesajelor, însă este o tastatură extrem de rapidă. Auto-corectarea este una dintre cele mai performante pe care le veți găsi oriunde iar în cazul în care vreți să ștergeți ce ați scris până acum nu trebuie decât să glisați cu degetul spre stânga și Fleksy va șterge ce ați scris cuvânt cu cuvânt. Toate acestea, pentru 12,87 RON.
Nu sunt comentarii

Adauga al tau