Top 5 cele mai bune telefoane dual SIM în România

cele mai bune telefoane dual sim in romania 2

Popularitatea telefoanelor dual SIM a crescut în ultimii ani foarte mult. În timp ce în anii trecuți erau foarte populare în țări precum China și India, acum sunt foarte căutate chiar și în România. Problema principală cu telefoanele dual SIM era faptul că aveau niște specificații mult mai slabe, pur si simplu pentru că nu se merita investit într-un astfel de telefon cu cerere destul de mică. Astăzi însă putem alcătui o listă cu telefoane dual SIM care au niște specificații foarte bune și nu vă dau bătăi de cap cu tot felul de probleme.

Deși nu toate modele dual SIM se găsesc și în România, multe dintre cele mai bune se găsesc.

Top 5 cele mai bune telefoane dual SIM ce se găsesc în România

HTC One dual SIM ~ 2000 RON

HTC ONE Dual SIM

Unul dintre cele mai bune telefoane din ultimul an, HTC One vine acum și în variantă dual SIM. Nu numai că are aceleași specificații ca telefonul original, dar modelul dual SIM are și slot pentru Micro SD. Specificațiile de top nu mai trebuie reamintite, însă ce trebuie evidențiat despre acest model este faptul ca este unul dintre cele mai bune telefoane Dual SIM din punct de vedere al funcțiilor: Permite primirea apelurilor de pe orice SIM în orice moment; Permite inter-schimbarea SIM-urilor în timpul convorbirii fără nicio problemă; Interfața HTC Sense vă permite verificarea apelurilor, mesajelor și datelor cu o foarte mare ușurință.

Lenovo S860 ~ 1200 RON

Lenovo S680

Pe lângă faptul că vine echipat cu 2 sloturi de Micro-SIM, Lenovo S860 are o baterie de 4000 mAh, una dintre cele mai mari găsite pe un smartphone în ziua de azi. Are de altfel un ecran de 5.3 inci, HD, o cameră de 8 MP, și 2 GB memorie RAM. Telefonul rulează cu Android 4.2.

Motorola Moto G Dual-SIM XT1033 ~ 800 RON

Moto G Dual Sim

Un telefon foarte bun pentru prețul la care este oferit. De fapt asta a fost și intenția celor de la Motorola și se pare că au avut succes. Moto G are un ecran de 4,5 inci cu o rezoluție 720p și 329ppi densitate. Acesta este unul dintre cele mai calitative ecrane pentru un telefon cu un display așa mic. Procesorul quad-core și memoria RAM sunt suficiente pentru a acoperi orice activitate posibilă pe un smartphone. Vă recomand acest telefon dacă sunteți în căutarea unui raport bun calitate/preț!

Samsung Galaxy S4 mini DUOS ~ 1250 RON

Samsung Galaxy S4 mini DUOS

Acesta este o versiune ce păstrează design-ul fratelui mai mare, însă vine cu specificații mult mai slabe. Deși are specificații decente, nu se compara cu Galaxy S4. Ecranul nu are o rezoluție foarte mare iar procesorul este doar dual-core. Cu toate astea camera este destul de bună și bateria oferă destulă putere pentru o folosire zilnică intensă.

Sony Xperia C Dual SIM C2305 ~ 900 RON


Sony Xperia C Dual SIM C2305

Telefonul are un ecran destul de mare, de 5 inci, însă rezoluția lasă de dorit, doar 540 x 960 pixeli. Are însă un procesor quad-core de 1.2 GHz și 1 GB memorie RAM. La prețul oferit specificațiile sunt destul de bune, însă nu se compară cu Moto G care rămâne varianta mai bună. Dacă sunteți totuși fan Sony, acesta este o variantă foarte bună de telefon dual SIM.
Nu sunt comentarii

Adauga al tau