Tot ce trebuie să știi despre Samsung Galaxy Note 4

Samsung Galaxy Note 4 2

În sfârșit, după luni întregi de speculații și zvonuri, Samsung a anunțat cea mai nouă adiție la linia lor de produse din seria Galaxy Note, Samsung Galaxy Note 4. Lansarea lui Samsung Galaxy Note 4 a fost probabil cel mai anticipat și cel mai urmărit eveniment de pe 3 septembrie, aceasta având loc simultan în 3 orașe de pe glob, și anume Beijing, Berlin și New York? Dar este oare Note 4 acel pas uriaș înainte pe care probabil foarte mulți dintre voi îl așteptați? Dificil de zis, asta depinzând de ceea ce prețuiți mai mult. Dacă un design metalic era imperativ necesar, atunci s-ar putea să fiți un pic dezamăgiți. Dacă display-ul și designul în general erau mai importante, atunci telefonul mai mult va sigur nu vă va dezamăgi. Hai vedem mai exact ce ne aduce nou Samsung Galaxy Note 4.

Vezi aici oferte de pret pentru Samsung Galaxy Note 4.

Samsung Galaxy Note 4 1

În primul rând, se observă cât de atenți au fost la detalii cei de la Samsung în crearea telefonului. Micile aspecte neplăcute care se regăseau în construcția lui Galaxy Note 3 au fost îndepărtate și înlocuite cu succes. În primul rând nu mai avem parte de acele cusături care se regăseau pe spate. Acesta este din același material care imită pielea însă acum se leagă direct de marginile din aluminiu (spre deosebire de imitația de crom folosită la Note 3). La aspectul cu adevarat premiul al lui Galaxy Note 4 (un lucru care nu a mai fost spus despre un telefon de la Samsung de ceva vreme) contribuie și dimensiunea, ecranul având 5.7 inci la fel ca și Note 3.

Spre deosebire de Note 3 însă, Samsung Galaxy Note 4 are acum un display QHD cu o rezoluție de 2560 x 1440 de pixeli. Pentru ecranul lui asta ar însemna o densitate de aproximativ 500 de pixeli per inch, cu mult peste cea găsită pe Galaxy S5. Din punct de vedere al hardware-ului, sunt câteva lucruri foarte importante de menționat. Procesorul este un Qualcomm Snapdragon 805 extrem de performant care este optimizat și pentru a economisi cât mai multă energie, nu avem parte de 4 GB RAM ci de 3 GB (nu că un GB în plus ar fi făcut mare diferență) iar cele două camere au fost îmbunătățite. Cea de pe spate este acum de 16 MP iar cea de pe față este de 3.7 MP, perfectă pentru selfie-uri. Însă cel mai important aspect este tehnologia folosită care permită captarea unei cantități (cu 60%) mai mari de lumină pentru a obține poze reușite în condiții neprielnice.

Samsung Galaxy Note 4 8

S-Pen-ul a fost și el upgradat, primind niște funcții în plus față de Galaxy Note 3, precum minimizarea aplicațiilor, selectarea cuvintelor sau ”drag-and-drop”. Spațiul de stocare este de 32 GB dar acesta poate fi extins prin intermediul slotului pentru carduri microSD.

Conform ultimelor știri apărute, data de lansare a lui Samsung Galaxy Note 4 în Europa ar fi 10 Octombrie iar prețul acestuia la liber ar fi în jurul a 799 de euro. Mai jos aveți o galerie cu noul phablet de la Samsung. Credeți că Note 4 va fi un succes pe piața internațională pentru Samsung?
Nu sunt comentarii

Adauga al tau