Motorola a lansat oficial noul Moto X

Moto X 7

Și nu se numește Moto X+1, așa cum sugerau anumite zvonuri până acum, păstrând denumirea predecesorului său. Dar nu înțelegeți greșit: nu este absolut deloc precum prima generație de Moto X. Da, acela a fost un telefon bun din foarte multe puncte de vedere, dar până la urmă nu a avut un succes uriaș la vânzări iar componentele sale nu erau chiar cele mai performante la vremea aceea, fiind cu mult în urma a ceea ce ofereau companii precum Samsung, HTC, Sony sau Apple. Motorola, companie încă deținută de Google (cărora probabil trebuie să le recunoaștem contribuția uriașă în crearea telefonului acesta) a învățat din greșelile trecutului iar noul Moto X până acum pare a fi rezolvat marile probleme ale versiunii anterioare. Mai mult decât atât, acest Moto X este un telefon fantastic din punct de vedere al designului, cu o eleganță debordantă care te face să te atașezi de el la prima vedere, un efect întâlnit până acum doar la telefoanele celor de la HTC și Apple.

Vezi aici oferte de pret pentru smartwatch-uri si accesorii.

Mai mult decât atât, acest Moto X este un telefon fantastic din punct de vedere al designului, cu o eleganță debordantă care te face să te atașezi de el la prima vedere, un efect întâlnit până acum doar la telefoanele celor de la HTC și Apple.

Spre deosebire de prima generație care avea un ecran 720p de 4.7 inci și o camera foto de 10 MP (ambele depășite și la acea vreme din punct de vedere tehnologic), acest Moto X vine cu un hardware mult mai performant și, deși nu îi egalează încă pe mai marii industriei care au trecut deja la ecrane QHD, reduce drastic distanța față de aceștia. În primul rând, acum avem parte de un ecran AMOLED de 5.2 inci, mai mare chiar și decât cel al lui Galaxy S5. În ciuda dimensiunii telefonul reușește să păstreze aparența unui dispozitiv compact. Acest fapt se datorează în mare parte design-ului specific Motorola, spatele curbat, proeminent în centru dar îngust pe margini.

Moto X 1

Pe lângă ecranul impresionat, avem parte de un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 801 de 2.5 GHz, în linie cu flagship-uri precum LG G3 sau HTC One M8. 2 GB RAM sunt de asemenea incluși alături de 16 GB spațiu intern de stocare a datelor (varianta cu 32 GB va costa cu aproximativ 50 de dolari mai mult).

Camera foto de 13 MP este un pas mare înainte față de precedenta iar Motorola a implementat și o tehnologie nouă. Aceasta este încercuită de un inel care conține două flash-uri LED ce vor ajuta aparent la obținerea unei iluminări mai bune. Camera foto cu inelul adiacent sunt simetrice cu logo-ul Motorola de pe spate care acum este din metal și este mai vizibil ca niciodată. Capacul de pe spate poate fi personalizt acum, clienții putând alege între lemn autentic, plastic colorat și piele.

Moto X 2

Nu trebuie să uităm nici de importantele tehnologii folosite de Motorola în crearea acestui telefon. Marginile din metal acționează acum ca o antenă iar telefonul va ajusta modul în care energia este distribuită în funcție de asta. Mai pe scurt: nu veți avea parte de probleme cu semnalul precum cele întâlnite cu mai mult timp în urmă la iPhone. Moto X va avea și patru microfoane care vor garanta convorbiri telefonice de o claritate inegalabilă. O parte importantă a designului sunt și boxele care acum sunt localizate în partea frontală a telefonului.

Moto X va costa în jur de 100 de dolari la abonament în Statele Unite și 500 de dolari la liber. Nu știm încă exact când va apărea în România dar în SUA va fi pus în vânzare într-o lună. Moto X va rula Android KitKat însă producătorul japonez a promis că un update la noul Android L va fi lansat imediat ce noul sistem de operare va apărea. Acest Moto X este de departe cel mai bun telefon lansat de cei de la Motorola până acum. Oare vor avea parte Galaxy S5, LG G3 și One M8 de un nou competitor?
Nu sunt comentarii

Adauga al tau